rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Josip Mečić: Pokušat ćemo izboriti četvrto mjesto i plasman u Europu

Nakon zimske stanke, RK Bjelin Spačva Vinkovci sutra će odigrati prvu utakmicu u sklopu Lige za prvaka Paket24 Premijer lige. S obzirom na to da sutrašnji protivnik, RK Zagreb, ima uskoro dvije utakmice u Europi, susret će biti odigran sutra s početkom u 18 sati u metropoli.

„Pripreme za drugi dio prvenstva priveli smo kraju, mogu reći da smo dosta zadovoljni s obzirom na ozlijede koje vučemo iz prvog dijela sezone. Uvijek je netko nedostajao, ali ovaj zadnji tjedan bili smo svi na okupu. Iako, sutra će nam nedostajati Marko Nađ, a vidjet ćemo kakvo će stanje biti s Ivanom Lasićem”, rekao je Josip Mečić, trener RK Bjelin Spačva Vinkovci.

Uoči puta za Zagreb, vinkovački klub predstavio je jučer i danas nova dva pojačanja. Najprije je potpisao Martin Lukac, koji će pokriti deficitarnu poziciju pivota, a stigao je i desni vanjski Dominik Arsić.

Zeleni u sutrašnjoj utakmicu nemaju postavljen imperativ pobjede, s obzirom na to da je protivnik najtrofejniji i najbolji hrvatski rukometni klub. Ipak, želja u taboru Bjelin Spačve je da prikažu što bolju igru i da se što bolje pripreme za iduće izazove protiv protivnika po mjeri.

„Kada smo se nakon godinu dana izbivanja vratili u Paket24 Premijer ligu, postavili smo velike ciljeve i ambicije. Klub i čovjek koji nema ambicije, ne može očekivati niti veliki uspjeh. Bili bismo zadovoljni i da smo osigurali ostanak, ali ipak smo si postavili ciljeve da uđemo u Ligu za prvaka. Znamo da je prvo i drugo mjesto rezervirano za Zagreb i Nexe, ali idemo probati izboriti četvrto mjesto koje vodi u Europu”, zaključio je Mečić.