rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Bjelin Spačva bez većih problema izborila finale regionalnog kupa

RK Bjelin Spačva Vinkovci uspješno je premostio novu prepreku u kupu, pa su se tako naši rukometaši pobjedom protiv RK Požege plasirali u finale regionalnog kupa. Momčad trenera Josipa Mečića na kraju utakmice upisala je slavlje rezultatom 35:28.

Naši rukometaši uoči utakmice slovili su kao veliki favoriti, a to su i opravdali na gostujućem parketu u Požegi. Vinkovački napad u ovoj su utakmici sa šest pogodaka predvodili Marin Greganić i Noa Mandić, a pet je na svom kontu imao Patrik Maroš. S Druge strane, Karlo Grgurić u listu strijelaca Požege upisao se čak osam puta, a s pet golova pratili su ga Marko Sertić i Lovro Glasnović.

„Ušli smo u utakmicu s dva cilja, jedan je bio završiti utakmicu bez ozljeda, a drugi je bio proći dalje među 16 najboljih momčadi u kupu, što smo i uspjeli. Zbog nekoliko ozljeda i obaveza van terena, rotacija nam je bila malo smanjena. Bez obzira na to, ušli smo odlično u utakmicu, obrana je bila na razini, kao i raspoloženi vratari. Uspjeli smo graditi prednost koja je tijekom utakmice sve više rasla. Želim čestitati Požegi na fer i korektnoj utakmici te im želim sreću u njihovoj ligi”, susret je prokomentirao Josip Žulj, lijevi vanjski igrač RK Bjelin Spačva Vinkovci.