rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Rukometaši Bjelina Spačve opet u eliti!

Večerašnjom 38:18 pobjedom protiv Vidovca rukometaši Bjelina Spačve potvrdili su naslov prvaka Prve HRL Sjever i u velikom se stilu vratili u Paket24 Premijer ligu!

– Odmah nakon nesretnog i nespretnog prošlosezonskog poraza u Bjelovaru koji nas je koštao ispadanja iz elite, u kojoj smo prethodno igrali 12 sezona, u svlačionici sam rekao dečkima da dignu glave gore i da se vraćamo u Premijer ligu brže nego što mnogi misle. I jači nego što mnogi misle. Evo, tu smo, vratili smo se. Ponosan sam na ovu momčad i ovosezonsko ostvarenje. Bili smo uvjerljivi, dominantni, najbolji – rekao je trener Josip Mečić nakon večerašnjeg trijumfa kojim je ujedno označen i kraj natjecateljske sezone 2022/23.

Za večeras otvoreni šampionski pjenušac zaslužna je ova igračka garnitura: Dražen StojanovićNikola ĆirovićAntonio Rimac (vratari), Patrik MarošBorna MažuranaMarko NađAntonio JurkovićFrane BlaškovićIvan LasićFilip MažuranaSpasoje PekićTin KužeNoa MandićDominik JakirčevićDanijel HidegMarin Marić i Marin Božičević

Uz trenera Mečića u stručnom stožeru ordinirali su i pomoćni trener Marin Jurić te Slobodan Pekić, tehniko momčadi. Zaslužene čestitke pripadaju i tandemu fizioterapeuta Belmir Čaluković-Josip Radočaj, a podrazumijeva se kako je ključne poteze iz pozadine vukao predsjednik Mirko Mečić. Čestitke svima!