rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Rukometaši Spačve osvojili su 20. Memorijal „Halid Žunić” u Gračanici

Rukometaši Spačve osvojili su 20. Memorijal „Halid Žunić” u Gračanici, u susjednoj Bosni i Hercegovini. Narančasti s Bosuta u polufinalnom ogledu bili su bolji od Konjuha iz Živinica rezultatom 32:27, dočim su u finalnom ogledu bili bolji (i) od domaćina/organizatora Gračanice, također s pet razlike, 35:30.

Najboljim pojedincem turnira proglašen je Spačvin igrač Filip Mažurana, njegov suigrač Dražen Stojanović izabran je za najboljeg vratara, a epitet najboljeg strijelca pripao je Luki Karanoviću, član Gračanice.

Nastup na Žunićevu memorijalu u Živinicama vinkovačkim rukometašima savršeno se uklopio u pripremni program za nastavak sezone u Prvoj HRL Sjever koja će biti nastavljena 4. veljače kada Spačva u 14. kolu gostuje kod Viro-Virovitice. Podsjećamo, nakon prvog dijela sezone momčad Josipa Mečića vodeća je na ljestvici s dva boda prednosti nad Slatinom i Maksimir-Pastelom. Cilj u drugom dijelu sezone samo je jedan; povratak u elitu, u Paket 24 Premijer ligu. Kurs je dobar, samo tako dalje!