rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Josip Mečić: Okupljamo se 1. kolovoza i krećemo u misiju ekspresnog povratka među najbolje

Nakon 11 sezona premijerligaškog kontinuiteta Spačva je napustila elitni rang hrvatskog rukometa. Emocije su se već odavno slegle, a trener Josip Mečić u posljednjem osvrtu na sezonu koja je donijela krah govori:

– Najveći problem bile su financije, kao i izostanak podrške. Da bismo morali preživjeti morali smo odmah početkom sezone pustiti Marija Pavlaka, pa kasnije i braću Peštić, pa na kraju i Marka Vignjevića.

– Okupljamo se 1. kolovoza i krećemo u misiju ekspresnog povratka među najbolje.

S kakvim kadrom?

– U odnosu na momčad koja je završila sezonu otišli su Aldin Pašagić i Karlo Vašarević. Pašagića će među stativama zamijeniti povratnik Dražen Stojanović, a stigao nam je i Spasoje Pekić, iskusni specijalist za obranu, inače lijevi vanjski. Ima godina, 37 mu je, ali i „baruta”. Vidjet ćete, pravi igrač. Pokušavamo ga dovesti već pet sezona, ali do ovoga ljeta bio nam je preskup – zaključuje Mečić, šef Spačvina stručnog stožera u kojem je također zabilježena jedna kadrovska promjena; dužnost pomoćnog trenera umjesto Slaviše Ignjića obnašat će Osječanin Marin Jurić, bivši dugogodišnji igrač vinkovačkog kluba.