rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Uspješno provedena druga kampanja projekta “Volim rukomet”

Rukometni klub Spačva Vinkovci uspješno je proveo drugu kampanju projekta “Volim rukomet” u subotu (24.08.2019.) na središnjem gradskom trgu u Vinkovcima (Trg bana Josipa Šokčevića). Druga kampanja izazvala je veliki interes građana grada Vinkovaca tijekom podjele promotivnih materijala.

 

Kroz ovu drugu kampanju informirali smo građane sa sadržajem koji ukazuje na problem ciljane skupine u doba ekonomske krize kad se javlja povećan rizik od siromaštva i socijalne isključenosti. Važnost zdravog načina života i bavljenja sportom.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, i to kroz natječaj „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti, te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“. Ukupna vrijednost projekta je 872.032,65 kuna. Iznos koji sufinancira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF) iznosi 741.227,75 kuna.

Projektom uvelike pridonosimo ostvarenju ciljeva Strategija borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u RH; u kojoj se navodi kako se trebaju osigurati uvjeti za uspješnu borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti te smanjenje nejednakosti u društvu, gdje je jasna poveznica s našim Projektom.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost rukometnog kluba Spačva Vinkovci.