rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

“Sedam sezona provedenih u najboljem klubu, hvala RK Spačva Vinkovci, hvala Vinkovcima!”

Dražen Stojanović predstavljen je u Francuskom Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère, danas nam se javio sa dirljivim tekstom i zamolbom da ga prenesemo u cijelosti kao i naslov teksta.

“Vrijeme provedeno u klubu ostat će zauvijek u mom najboljem sjećanju, godinama smo ga gradili i izgradili stabilnog premijer ligaša i klub u koji danas dolaze mladi igrači i uz dobar rad odlaze u inozemstvo u dobre klubove.”

FOTO: Tomislav Jonjić

“Najzahvalniji sam svom treneru Josipu Mečiću koji me je vratio u rukomet i dao mi šansu da se bavim s onim što najviše volim, a to je rukomet. Klub je podignut na visoku razinu i na čelu s Josipom i Mirkom Mečićem i ostalim članovima uprave odlazim u miru sa znanjem da je moj voljeni klub RK Spačva na pravom putu.”

FOTO: Tomislav Jonjić

“Odlazak u Grenoble se dogodio iznenada, na preporuku prijatelja. Klub je odlično organiziran i ima dobre uvjete za rad. Tu sam već 20 dana i trenutno prolazimo pripreme za predstojeću sezonu. Odlično sam se uklopio u momčad, ponajviše zahvaljujući suigraču Slavena Brdara koji je već duže vrijeme u Francuskoj i puno mi je pomogao. Tu je također i Marko Miševski koji je došao iz Vardar tako da je mnogo lakše. Jako puno se trenira, tako da još nisam imao vremena da obiđem grad, ali to ću sigurno učiniti.”

“Mojem rukometnom klubu Spačvi Vinkovci želim dobru sezonu. Ovaj klub će zauvijek ostati u mom srcu i smatram ga svojim matičnim klubom, a Vinkovce kao moj grad. Samo Vinkulja!!!”

Nakon ovakvih riječi, nema se što dodati, osim veliko hvala za sve što si dao kao igrač i kao osoba za ovaj klub i Grad. Sretno i neka te prati “Inati se Slavonijo”!