rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

Najbolja momčad 2017. godine je Rukometni klub Spačva-Vinkovci

U Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ dodijeljene su nagrade najboljim sportašima, sportskim kolektivima i djelatnicima u vinkovačkom sportu u 2017. godini.

Tri kandidature pristigle su za izbor najbolje momčadi u prošloj godini, a najbolja momčad je Rukometni klub Spačva-Vinkovci. Nagradu je preuzeo trener Josip Mečić.

Na svečanosti proglašenja nagradu za životno djelo pod nazivom “Novosti” koja se dodjeljuje zaslužnim sportskim djelatnicima, bivšim sportašima i trenerima koji su navršili 60 godina života, od čega su zabilježili najmanje 25 godina amaterskog rada u sportu, te su svojim kontinuiranim i aktivnim djelovanjem pridonosili promociji, razvoju i jačanju ugleda vinkovačkog sporta, dobio je Slobodan Pekić, član Rukometnog kluba Spačva-Vinkovci, legenda vinkovačkog rukometa.

Frane Blašković iz Rukometnog kluba Spačva-Vinkovci primio je nagradu Orion u kategoriji perspektivnog sportaša 2017. godine, dok je Marko Nađ također primio nagradu Orion u kategoriji najbolji sportaš grada Vinkovaca u 2017. godini.