rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci
logospacva

RK Spačva – MRK Metalac 28:27 (14:16)

Rukometaši Spačve iz Vinkovaca treće kolo Premijer lige dočekali su bez pobjede u sezoni, ali su se nadali preokrenuti to protiv Metalca.

Gosti su dobro krenuli u sam susret te su poveli 2:0, a nakon toga su mreže mirovale. Do pogodaka se stiže tek nakon šeste minute kada Spačva izjednačava Igralo se tako gol za gol sve do 22. kada Metalac golovima Petra Puljića i Marka Sertića stvara seriju 4-0 (12:9). Domaći igrači se nisu predali i poboljšali su se u obrani pa preko Marka Karaule stigli na minus jedan (13:14). Do kraja 30 minute Metalac je uspio ponovno povećati svoju prednost na +2 (16:14).

U prvih osam minuta nastavka Spačva je posložila igru, ulovila Metalac, ali i preokrenula rezultat (19:18) golom Ivana Jurića. Nakon toga nastavila se velika borba na terenu u kojoj se minimalna prednost stalno izmjenjivala između ove dvije momčadi.

U posljednjih pet minuta utakmice ušlo se s dva pogodaka prednosti Spačve nakon golova Vlatka Ranogajeca, a do isteka vremena Metalac je smanjio na 27:28. Kod Spačve najefikasniji bio je Ranogajec s osam pogodaka, a četiri je dodao Karaula. Puljić s devet i Nikola Raič sa šest zgoditaka bili su najbolji pojedinci kod Metalca.