rkspacva@gmail.com
Ante Starčevića 37, Vinkovci

Igračima ponovno organizirani online treninzi

Temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Hrvatski rukometni savez je donio novu odluku o odgodi natjecanja, čime je poništena prethodna odluka od 27. studenog 2020.

Novom odlukom odgađaju se sva natjecanja u sklopu HRS-a osim Paket24 Premijer lige te 1. HRL sjever i jug u muškoj konkurenciji te 1. HRL, 2. HRL zapad, 2. HRL sjever i 2. HRL jug u ženskoj konkurenciji.

U mlađim uzrastima odgođena su sva natjecanja osim U17 mlađih uzrasta za muške te U16 mlađih uzrasta za žene.

Sve utakmice koje nisu odgođene ovom odlukom mogu se održavati isključivo bez gledatelja uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, preporuka i uputa HZJZ-a.

Tako je svim našim selekcijama osim prve i u U17 momčadi onemogućeno normalno treniranje.

Svjesni svih opasnosti po zdravlje, pozivamo sve da prate upute nadležnih službi te se ponašaju sukladno njima jer je u ovom trenutku zdravlje prioritet.

Kako bi ipak nastavili s radom i fizičkom aktivnosti i u ovo teško vrijeme za sport u Rukometnom klubu Spačva Vinkovci ponovno smo omogućili ONLINE treninge koji su počeli s radom od 01.12.2020. Nužno je nastaviti s fizičkom aktivnosti koja je neophodna za zdravlje jednako kao i pridržavanje epidemioloških mjera.

Treneri su na raspolaganju djeci i roditeljima svakodnevno, a komunikacija se kao i prvi puta održava preko Messenger i Viber grupa.

Treneri šalju treninge kroz videomaterijal i prezentacije za dobnu skupinu koju treniraju.

Svi se nadamo da će ova situacija neće još dugo potrajati i da ćemo se svi ubrzo vratiti normalnom životu i aktivnostima.